Afbeelding
Foto: PR

Voetbaltoernooi op veldje B. van Rooijenstraat

Algemeen

NAARDEN - “Het is al jaren geleden, maar we gaan een oude traditie - het jaarlijkse voetbaltoernooi - nieuw leven inblazen. Dat gaat op zondag 3 juli plaatsvinden op het basketbalveldje aan de B. van Rooijenstraat.” Dat laat de toernooicommissie - bestaande uit leden van Buurtplatform KTV, Versa Welzijn en een aantal jongeren - weten.

Het was altijd een groot succes, met op het hoogtepunt wel 150 deelnemers. “Of we dat dit jaar ook al halen, weten we niet. Maar ook met minder jongeren zijn we al heel blij.” Om het toernooi in goede banen te leiden, zijn er enthousiaste mensen nodig die met de organisatie willen helpen. “We zoeken vrijwilligers op het begeleidende én organisatorische vlak. De werkzaamheden variëren van de zorg voor de benodigde materialen, het in de gaten houden van de tijd, het begeleiden van teams tot aan limonade inschenken en uitdelen daarvan en het waarborgen van de veiligheid. Zonder vrijwilligers is het voetbaltoernooi niet mogelijk.”

Vrijwilligers kunnen zich opgeven via dcallenbach@versawelzijn.nl of telefonisch bij de jongerenwerkers Ibrahim (06-10775376) of Denise (06-82365810).  Inschrijven - individueel of als team - kan tot en met 22 juni via voetbaltoernooiktv@gmail.com of haal snel nog een papieren inschrijfformulier bij De Plataan.

Uit de krant