Het team van iClean Carwash in Naarden.
Het team van iClean Carwash in Naarden. Foto: Ronald Schut

iClean Carwash heeft zomer in z'n bol

Bedrijven

NAARDEN - Bij iClean Carwash Naarden hebben ze de zomer in hun bol. Tijdens de zomermaanden kunt u weer profiteren van een geweldige aanbieding. Bij het Platina-wasprogramma ontvangt u een Nano waxbehandeling en -protector. En u krijgt een mooie navulflacon Nano interieurspray mee naar huis.

Maar er zijn meer goede redenen om de wasstraat te bezoeken. Het bedrijf bestaat niet alleen vijf jaar (!), maar iClean Carwash Naarden heeft de afgelopen weken - tijdens de coronacrisis - ook nog eens flink verbouwd. "We hebben de afgelopen periode dus nuttig gebruikt", zegt bedrijfsleider Max Klaassen. "We zijn nu nog duurzamer en bieden meer service aan onze klanten. En door de nieuwe osmose-installatie hergebruiken we nog meer water. Bovendien voorkomt osmosewater strepen of vlekken op de auto. Die laatste druppel droogt dus streeploos op!"

Stofzuigerplein

Daarnaast is het stofzuigerplein met 30 procent uitgebreid, gaat Klaassen verder. "U vindt daar alle benodigde spullen op uw eigen plek, zodat iedere autorijder een eigen miniwerkplek heeft om de auto ook van binnen helemaal schoon te kunnen maken. En door het plaatsen van beeldschermen is de verkeersroute veiliger geworden."
Bij iClean Carwash Naarden kunnen mensen terecht voor meer dan alleen een wasbeurt. "Wij bieden VIP-arrangementen aan waarbij wij de auto van binnen en van buiten - terwijl u wacht - helemaal schoonmaken. In onze vernieuwde XS Repair-hoek voeren we cosmetisch schadeherstel uit, zoals polijsten of spuiten. We hebben na de verbouwing de kleinste complete professionele paintcabine van Nederland", zegt Klaassen vol trots.

Profiteren van nog meer voordeel? Word dan FAN van iClean Carwash Naarden en volg ons op sociale media.

Uit de krant