Bedrijvengids

Vitaal Thuiszorg

Thuis kies je zelf hoe je wilt leven, zo lang en zelfstandig mogelijk.

Het liefst bent je zo min mogelijk afhankelijk van anderen. Lukt het (tijdelijk) niet om zelf te douchen, aan te kleden of voor het eten en drinken te zorgen? Dan kun Vitaal Thuiszorg inschakelen als extra hulp en ondersteuning vertrouwd bij je thuis.

Om alle klanten te helpen, is Vitaal Thuiszorg op zoek naar zorgverleners die een positieve bijdrage willen leveren aan het leven van mensen die ondersteuning nodig hebben. Doordat Vitaal Thuiszorg zuinig is op hun waardevolle zorgverleners proberen ze hen te ondersteunen en te faciliteren waar mogelijk. Zo willen ze op voorhand de regeldruk beperken, zodat alle medewerkers tijd hebben om te doen wat ze het liefste doen: zorg verlenen.

Deze unieke visie maakt dat Vitaal Thuiszorg een zeer hoge klanttevredenheid heeft en hard groeit. De medewerkers krijgen de maximale tijd voor hun cliënt, worden geschoold, krijgen een auto van de zaak (en daarmee ook privé mogen rijden), een slim cliëntendossier én natuurlijk een iPad. Ook de cliënt en familie kunnen (met toestemming) op afstand meekijken in het dossier. Bij ziekte of uitval wordt de vervanging geregeld, zodat de zorgverlener niet belast wordt met het organiseren van vervanging. Daarnaast is er altijd een leidinggevende aanwezig voor advies, waardoor de medewerker er nooit alleen voor staat.

Heb je interesse in deze leuke werkplek? Neem dan contact op met Vitaal Thuiszorg.

Contactgegevens

Vitaal Thuiszorg

Huizermaatweg 37

1273NA Huizen

Tel 035-820 05 01

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
Gesloten
Gesloten