Bedrijvengids

Expert Laren

De Expert zit al meer dan 60 jaar in Laren en is een begrip in 't Gooi.

De winkel is al twee keer uitgeroepen tot 'Beste winkelketen van Nederland' in de categorie Elektronica en heeft een groot assortiment: van was- en droogmachines, audio en tv's, telefoons, inbouwapparatuur voor in de keuken tot elektrische tandenborstels. Ook is Expert dealer van Jura, Smeg, Bose, Dyson en Solis, een Zwitsers merk van luxe huishoudelijke artikelen. 

Bij Expert staan een paar dingen centraal en dat zijn service, advies op maat en persoonlijke aandacht. Als je in de winkel een tv, wasmachine of ander apparaat koopt, wordt het thuis afgeleverd en als het nodig is geïnstalleerd en wordt het oude apparaat meegenomen. Expert gaat ook bij mensen langs voor een vrijblijvend advies voor de tv en kunnen de televisie installeren en de kabels wegwerken. Eigenaar Joop de Jong legt uit dat je ook langs kunt komen met een tekening of foto's van de woonkamer. om te kijken waar de tv en boxen het best geplaatst kunnen worden en daar wordt dan een tekening van gemaakt. Dit gebeurt vaak bij nieuwbouwwoningen.

Daarnaast komt een monteur van Expert langs voor inbouwkoelkasten, want zo'n koelkast moet precies passen, en laat verschillende koelkasten zien. Als je een keuze hebt gemaakt, wordt de koelkast geïnstalleerd met de oude deur. Als je wasmachine, droger of koelkast kapot is, komt een monteur van de reparatieservice kijken wat het probleem is. Ook als het apparaat niet bij Expert gekocht is, geven ze deze service.

Contactgegevens

Expert Laren

Nieuweweg 27

1251LH Laren

Tel 035-538 35 18

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten