Bedrijvengids

Püttmann Juweliers

Püttmann Juweliers is al jaren een begrip in Diemen en omgeving en staat bij klanten bekend door het aantrekkelijke en gevarieerde aanbod van sieraden, horloges, klokken en de uitstekende service en persoonlijk advies.

Het is echt een familiebedrijf en samen met zijn broer Peter, zijn vrouw Anita en beide ouders staat Hans Püttmann in de winkel. Hans vertelt dat één van de mooiste cadeaus om te geven (of te krijgen) sieraden zijn en dan ben je bij Püttmann Juweliers aan het juiste adres.

In de winkel is een grote collectie van armbanden, kettingen, oorbellen, horloges en trouwringen van bekende merken als Trollbeads, Silk, Boccia, Nomination, Guess en Seiko. Bij Püttmann is ook een ruime collectie wandklokken en ben je op zoek naar wijzerklokken, wandklokken of koekoeksklokken dan hebben ze dat ook in de winkel.

Daarnaast kun je bij Püttmann terecht voor reparatie van horloges, sieraden en klokken die in de eigen werkplaats met de grootste zorg en topkwaliteit gerepareerd worden. Hans Püttmann legt uit dat het dan ook kan gaan om een familiesieraad, zoals een ketting of armband, die niet past en door een vakkundige juwelier op maat gemaakt kan worden. Omdat horloges een zeer vakkundig product zijn, is het vaak lastig om horloges te repareren. Bij Püttmann Juweliers ben je altijd aan het juiste adres en kunnen de horlogemakers elk probleem oplossen.

Püttmann is ook hét adres voor inkoop van oud goud en zilver. Wat de winkel uniek maakt, is de goede prijs-kwaliteitsverhouding, kennis van zaken en uitstekende service.

Contactgegevens

Püttmann Juweliers

Diemerplein 160

1111JD Diemen

Tel 020 - 69 03 727

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 20.00 uur
09.30 - 17.00 uur
Gesloten