Als lid lees je alles!     WORD LID    meer informatie

Mea Vota Uitvaartverzorging

Mea Vota Uitvaartverzorging begeleidt en verzorgt begrafenissen, crematies en kinderuitvaarten in Amsterdam, Diemen, Naarden en 't Gooi.

Uitvaartverzorger en eigenaar Chris Beekman werkt samen met Esther Geels, Sander van der Spek, Annefleur Visscher en Patrick Praaning die samen een hecht team vormen. Als iemand overlijdt, kan de familie 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact opnemen met Mea Vota en dan wordt alles persoonlijk besproken en geregeld, van het begin tot het einde.

Mea Vota is flexibel in de mogelijkheden en kan gebruik maken van alle locaties in de omgeving zoals in een aula van een uitvaartcentrum met vijftien mensen of in de Grote Kerk van Naarden met vijfhonderd personen. Een afscheidsbijeenkomst kan ook in Fier Bussum, het Arsenaal in Naarden of een plek in de bossen bij Valkeveen genaamd Tussen de Bomen.

Voor het vervoer is ook veel mogelijk van een koets met paarden, boot tot Tesla. Met een uitvaart van een kind, maar voor een volwassene, kan de witte Mini gebruikt worden en mag door de familie zelf gereden worden.

Elke uitvaart is uniek, altijd maatwerk en bij Mea Vota krijgt de familie altijd één uitvaartverzorger met wie zij contact hebben. De uitvaartverzorger regelt alles van A tot Z en dat is van de laatste verzorging tot begeleiding en nazorg soms ver na de uitvaart. Mea Vota Uitvaartverzorging helpt ongeacht waar je verzekerd bent en zijn altijd duidelijk in de werkwijze en kosten.

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Gansoordstraat 29
1411RG Naarden

Tel: 035-201 47 95/06-126 94 998
E-mail: mail@mea-vota-uitvaart.nl
www.mea-vota-uitvaart.nl
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/Mea-Vota-Uitvaartverzorging-begeleiding-en-advies-457610984387733

Openingstijden:

24 uur per dag/7 dagen in de week

Categorieën

Accountantskantoor
Afslankstudio
Atelier en winkel
Bedrijven & diensten
Bibliotheek
Dansschool
Drogisterij
Galerie
Museum
Nieuwe hoofdcategorie
Restaurant
Schoonheidssalon