Afbeelding

Vacaturebank Gooise Meren

Algemeen

GOOISE MEREN - In deze tijd van onzekerheid moeten we extra voor elkaar zorgen. Sommige mensen hebben hulp nodig. Kijk daarvoor op www.vcgooisemeren.nl bij 'coronavacatures'. Staat u klaar om een ander te helpen? 

-Stichting Maatjesproject heeft een vacature om mensen te bellen die in een sociaal isolement zitten vanwege het coronavirus om zo de eenzaamheid in deze periode wat te verlichten. Wie houdt van telefoneren en vindt het fijn iets voor een ander te kunnen betekenen? Daarnaast heeft het Maatjesproject een kaartenactie om de dag voor eenzame mensen op te fleuren.

-Sherpa is op zoek voor een locatie in Bussum naar mensen die het leuk vinden om wat plantjes te doneren. Bij een woonlocatie in Bussum zitten de bewoners thuis zonder dagbesteding. Ze hebben het daar moeilijk mee. Heeft u zaadjes of planten over? De bewoners gaan die samen met hun begeleiders in de tuin planten en het terras gezellig maken. Ook is er bij de locaties van Sherpa behoefte aan knutselspullen. Wellicht heeft u nog wat op zolder liggen.

-Daarnaast is het mogelijk om een donatie te geven aan de Voedselbank zodat er bonnen gedoneerd kunnen worden aan de clienten.

Voor al deze vacatures en aanvragen geldt: check www.vcgooisemeren.nl onder coronavacatures. Bellen kan ook: 06-15875692 of stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl.

Uit de krant