Afbeelding

Twee mishandelingen afgelopen weekeinde

Algemeen

BUSSUM - Twee gevallen van mishandeling en aanhouding van iemand met valse 50-eurobiljetten op zak, het afgelopen weekeinde.

De man met het valse geld werd aanvankelijk - samen met een vriend - aangehouden wegens bedreiging van een van de mobiele portiers in het horecagebied bij het spoor. De twee zijn na verhoor heengezonden. Het onderzoek loopt nog.

Een 18-jarige Huizer heeft een been gebroken bij een vechtpartij op de Herenstraat, rond twee uur in de nacht van zaterdag op zondag. De botbreuk kwam echter pas de volgende dag aan het licht.

Bij controle door ambulancepersoneel ter plaatse leek er niets aan de hand. Het slachtoffer wordt vandaag geopereerd. Hij heeft aangifte gedaan. De verdachte is bekend en wordt alsnog gehoord.

Bij een opstootje op het Veerplein kregen een jongen en zijn vriendin klappen, vrijdag rond middernacht. De jongen had eerder het personeel van de McDonald's geholpen bij het naar buiten werken van een paar lastpakken.

Toen hij even later zelf de zaak verliet, werd hij aangevallen. De politie speurt aan de hand van camerabeelden naar de daders.

Uit de krant