Inclusie Dans Huizen
Inclusie Dans Huizen Foto: Onbekend

Inclusie Dans Huizen

zaterdag 17 juni 2023 14:30 tot 16:00

Dynamic Arts, Winterguard the Pride en Froukje van ‘t Hoff gaan Inclusie dansworkshops geven om zo er voor te zorgen dat mensen door het plezier in dansen elkaar op een andere en prettige manier leren kennen. Dit is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met o.a. Koninklijke Visio, Philadelphia, Gooi & Vecht Inclusief, VluchtelingenWerk Nederland en nog een aantal andere organisaties. Iedereen, jong en oud, is welkom bij deze dansworkshops. Vooral basisscholieren, middelbare scholieren en de mensen die bij de thema’s horen in contact met elkaar brengen via dans. Het gaat juist om de mix van jeugd met de verschillende doelgroepen met elkaar. Elke dansworkshop heeft een thema, maar je hoeft niet tot de specifieke doelgroep te horen om mee te mogen doen. De thema’s zijn: senioren, verschillende culturen, dansen met een visuele beperking, dansen met een fysieke/geestelijke beperking, dansen met een auditieve beperking en LHBTI+. De dansworkshops worden elke zaterdag tussen 6 mei en 10 juni 2023 gegeven en is er gemeenschappelijke finale op zaterdag 17 juni 2023, waar alle deelnemers van de dansworkshops hun dansen aan elkaar mogen laten zien. Alle dansworkshops zijn in wijkcentrum het Holleblok, Holleblok 2 te Huizen tussen 14.30 en 16.00 uur. De gemeenschappelijke finale op 17 juni is bij Winterguard the Pride, IJsselmeerstraat 1 te Huizen ook tussen 14.30 en 16.00 uur.

Locatie