Bridge onder begeleiding.
Bridge onder begeleiding. Foto: Pixabay.

Bridge onder begeleiding

donderdag 1 juni 13:30 - 16:45

Bridge Onder Begeleiding (BOB-en) Gezellig bridgen zonder het mes op tafel? Met vooraf een half uurtje les? Zonder verplicht lidmaatschap of aanmelden? Dan is “bobben” iets voor u. • U kunt bridgen, maar uw kennis is wat weggezakt • Tijdens het half uurtje les vooraf worden verschillende spel-/bied situaties behandeld • Er wordt een normale wedstrijd gespeeld, maar tijdens het bieden en spelen kunt u vragen stellen aan de wedstrijdleider • U krijgt de uitslag per mail toegestuurd En vooral: gezelligheid staat voorop. Er is ook een clubgevoel, de deelnemers leren elkaar kennen waaruit weer bridgecontacten ontstaan. Kortom: “Bobben” is leuk. Elke donderdagmiddag, van 13.30 uur tot ca. 16.45 uur. De zaal gaat open om 13.00 uur Locatie: Denksportcentrum Bussum, Nieuwe Englaan, Bussum . Informatie: Joop van Boeschoten (spelleider). Tel. 035-6941547. Email: joopvanboeschoten@ziggo.nl Kosten: € 4,-- per persoon per keer.

Locatie