Afbeelding
Foto:

JJFIT sportstudio moves you!

Dansschool Jelly Jam Dance is al jaren een vaste waarde voor kinder- en jeugddanslessen.

In 2023 zijn we zelfs Nederlands kampioen geworden met onze wedstrijdteams. Nu gaan we onze expertise ook inzetten voor volwassenen. We presenteren daarom met trots Sportstudio Jelly Jam Fit speciaal voor volwassenen.

Sportstudio Jelly Jam Fit biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van Body – Mind – Soul. In onze studio heerst een energieke sfeer tijdens de danslessen waar de diverse muziekstijlen je meenemen op een reis van zelfexpressie en plezier. Daarnaast bieden we verkwikkende groeps (indoor en outdoor)-, stretching- en yogalessen die je uitnodigen om sterker te worden, te ontspannen en je flexibiliteit te vergroten.

In jouw persoonlijke 'journey' kan je ook behoefte aan mentale coaching hebben. We bieden een-op-eencoachingsessies die je ondersteunen in het behalen van je persoonlijke doelen op weg naar innerlijke balans.

Maak een mooie eerste stap om goede voornemens om te zetten in actie, met het Intro Package: 3 trainingen naar keuze voor € 22,50 i.p.v. € 52,50.

Of doe mee met de 10 weken Fit Challenge vanaf 6 februari 2024 ter bevordering van een gezondere langetermijnleefstijl. Deze outdoortrainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag 19.30-20.30 uur.

Samen met een jouw mental coach Wily Tiepel maak je een persoonlijk plan en word je intensief gecoacht door haar op een voor jou geschikt moment.

Prijs: € 249,-.

Afbeelding