Afbeelding
Foto:

Blijf in beweging met braces van Meijer Orthopedie

Elk jaar beginnen veel mensen januari met goede voornemens: meer bewegen, gezonder eten, stoppen met roken, eindelijk eens die overtollige kilo’s kwijtraken… Allemaal met het doel gezond en fit het jaar door te komen.

In de moderne wereld is het belangrijk actief en in beweging te blijven, weten ze bij Meijer Orthopedie. Of het nu gaat om sporten, werk of gewoon dagelijkse activiteiten, het is essentieel ons lichaam gezond en sterk te houden. Soms kunnen blessures of aandoeningen het je echter moeilijk maken om volledig te blijven bewegen. Daar kunnen wij bij helpen met onze braces en andere hulpmiddelen.

Afgelopen zaterdag verkocht Meijer Orthopedie nog braces aan zes verschillende mensen die gingen skiën. Zonder deze braces hadden deze mensen misschien niet optimaal genoten van het skiën. En dat geldt voor veel meer sporten. Je kunt een brace gebruiken omdat je een blessure hebt opgelopen en extra ondersteuning nodig hebt, maar je kunt ook preventief een brace gebruiken.

Blijven bewegen

Blijven bewegen is belangrijk, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met artrose bijvoorbeeld kunnen meestal niet vrijuit bewegen. Ook daarvoor hebben wij braces. Bij Meijer Orthopedie begrijpen we dat elke persoon uniek is en zijn eigen behoeften heeft bij het behouden van mobiliteit. Daarom bieden we een breed scala aan braces en hulpmiddelen aan, die zijn ontworpen om specifieke lichaamsdelen te ondersteunen en te beschermen. Of je nu last hebt van een blessure of aandoening aan je knie, enkel of pols, er is een brace die bij jou past.

Voordelen van braces

Blijven bewegen is belangrijk, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend

Het gebruik van braces kan veel voordelen bieden. Ze kunnen pijn verminderen en het genezingsproces versnellen. Door de juiste ondersteuning te bieden aan het beschadigde gebied helpen ze druk te verminderen en de belasting gelijkmatig te verdelen. Dit kan leiden tot verminderde pijn, waardoor iemand met artrose toch op een prettige manier kan blijven bewegen.

Blijf in beweging, blijf gezond

Meijer Orthopedie is al 80 jaar erkend leverancier van orthopedische hulpmiddelen, therapeutisch elastische steunkousen, ortheses, protheses, borstprotheses met bijpassende lingerie en badpakken en allerhande thuiszorgartikelen.

Wij zien het als onze missie om mensen met een lichamelijk probleem te helpen de (pijn)klachten tot een minimum terug te brengen of, indien mogelijk, volledig weg te nemen. Daarmee krijgen zij hun mobiliteit en levenskwaliteit terug.

Neem contact op met Meijer Orthopedie en ontdek de mogelijkheden die ze bieden om jou in beweging te houden!