Afbeelding

Action moet nog sneller laden en lossen

Buurt / wijk

BUSSUM - De Action aan de Slochterenlaan moet nog sneller gaan laden en lossen. Dat laat de gemeente weten. De maatregelen worden genomen om het verkeer over de Slochterenlaan nog verder te verbeteren. 

De vrachtwagens zetten nu de Slochterenlaan nog deels vast als ze komen laden en lossen. Daar komt nog eens bovenop dat de vrachtwagens vaak net komen of vertrekken als er een grote groep schoolkinderen net de fiets op stapt van en naar school. De laad- en lostijden werden daarom al eerder aangepast, maar dat had onvoldoende resultaat.

De laad- en lostijden worden nu nog verder aangepast. De Action aan de Slochterenlaan gaat alleen nog bevoorraad worden tussen twaalf uur en half twee, zo heeft de gemeente met de zaak afgesproken. Daarnaast laat de gemeente weten dat de laad- en losplaats wordt verbreed zodat de weg straks niet meer deels wordt geblokkeerd. Dat moet de problemen grotendeels oplossen. 

Meer maatregelen
Er werd eerder al bekend dat er nog meer maatregelen genomen gaan worden rond de Action om het verkeer voor de zaak aan te pakken, zoals het weghalen van de parkeerplaatsen langs de Slochterenlaan. Deze maatregelen moeten nog worden doorgevoerd. Er wordt momenteel nog aan gewerkt. 

Uit de krant