Laatste seconde doet SDO de das om

BUSSUM - Lang leken de voetballers van SDO afgelopen weekend af te stevenen op een bloedeloze 0-0 tegen Silvolde, maar de laatste seconde deed de Bussumse hoofdklasser de das om: 0-1. Het bekende voor SDO alweer de derde nederlaag van het nog jonge voetbaljaar.

Voetballend was het duel tussen de twee hoofdklasser geen moment echt hoogstaand te noemen. Vooral aanvallend konden zowel SDO als Silvolde geen potten breken, de twee achterhoedes stonden dan wel weer sterk. Voor rust was er amper wat te beleven. Als er al een beetje gevaar was dan was het omdat Silvolde met lange ballen naar voren probeerde te komen, maar de sterke SDO-speler Micha Fokker kon elk gevaar afwenden. SDO zorgde vooral voor gevaar met counters, maar doelpunten leverde dat niet op.

Betere kansen voor SDO
Na de rust kreeg SDO een paar enorme kansen om de zege te pakken, maar de aanvallers van de ploeg faalden keer op keer. Op het allerlaatste moment kreeg SDO het deksel op de neus toen een Silvolde-speler na een corner de bal tegen de touwen kopte.

SDO staat na afgelopen weekend op een dertiende plaats.