Afbeelding
Foto: Bob Awick

HCAW zet levensgrote stap naar play-offs

Sport

BUSSUM - Nog twee zeges moet HCAW pakken voordat de ploeg voor het eerst na vele jaren weer mee mag gaan doen aan de play-offs.

De Bussumse honkbalhoofdklasser zette afgelopen weekend een levensgrote stap door tegenstander DSS met alleen maar zeges weg te spelen. Afgelopen donderdag won HCAW met 6-2, zaterdag was de ploeg met 6-7 te sterk en zondag boekte HCAW met 3-0 de derde zege. 

De Bussumers kenden geen grote problemen met de Haarlemmers. Alleen afgelopen zaterdag was het duel echt spannend te noemen. HCAW stond lang met 2-7 voor en zag DSS terugkomen tot 7-7. De Bussumers konden de voorsprong echter vasthouden. 

Komend weekend eerste kans
Komend weekend heeft HCAW meteen een kans op de play-offdeelname zeker te stellen. Al wordt dat nu nog een zware klus: HCAW treft de kersverse Europa Cup-winnaar Curaçao Neptunus. De Rotterdammers staan dan wel een plaatsje lager geklasseerd dan HCAW, maar hebben nog zes duels te goed. Aanstaande donderdag en zondag gaat HCAW op bezoek naar Rotterdam, zaterdag komt Curaçao Neptunus naar Bussum. 

Uit de krant