Laatste duel levert SDO weer eens een punt op

BUSSUM - Het laatste duel van het voetbaljaar heeft SDO weer eens een punt opgeleverd. Dat mocht amper verrassend worden genoemd: na krap de helft van alle duels stapte de Bussumse hoofdklasser met een punt van het veld. Afgelopen weekend bleef het tegen het hoger geklasseerde Hollandia doelpuntloos: 0-0.

Er stond afgelopen weekend voor zowel SDO als Hollandia slechts de eer op het spel, maar dat bleek geen aanzet om de toeschouwers langs de kant eens te gaan vermaken. SDO kon alleen maar ballen wegwerken. SDO-keeper Donovan Wal speelde de hoofdrol: de ster spelende doelman kon alle kansen van de tegenstander pareren.

Na de rust bleef het spel hetzelfde. Weer waren er zat kansen voor Hollandia, maar weer kon SDO voorkomen dat de tegenstander scoorde: SDO-keeper Wal stopte zelfs een strafschop.

SDO sluit het voetbaljaar af met een achtste plaats.