Afbeelding

Sterke reeks brengt HCAW aan kop hoofdklasse

Sport

BUSSUM - Een sterke reeks afgelopen weekend heeft HCAW vooralsnog de eerste plaats van het hoofdklasse-klassement opgeleverd. De Bussumse honkballers begonnen een week geleden al goed aan het honkbaljaar en waren afgelopen weekend te sterk voor UVV. 

HCAW startte donderdag goed aan het duel met UVV. De Bussumers openden al snel de score, maar konden pas veel later echt weglopen van de Utrechters en wonnen met 7-1. Afgelopen zaterdag was het duel lang spannend. Het duel tussen HCAW-werper Kaj Timmermans en oud HCAW-werper Jurjen van Zijl aan de kant van UVV kende lang geen winnaar. Na zes slagbeurten aan twee kanten stond het nog steeds 0-0. Een slagbeurt later brak HCAW de ban en won het vervolgens alsnog met 0-4 van UVV. 

Een dag later was het alsnog erg spannend. Het leek er lang op dat HCAW geen problemen had. Na een snelle achterstand kwam HCAW op een 6-1 voorsprong te staan. UVV kwam echter terug tot één punt, maar HCAW kon de 7-6 voorsprong toch over de streep trekken. 

HCAW staat na afgelopen weekend dus op een gedeelde eerste plaats. Komend weekend speelt HCAW tegen DSS dat lager staat. 

Uit de krant