Afbeelding

Goede start voor HCAW

Sport

BUSSUM - Een goede start voor de honkballers van HCAW afgelopen weekend. De Bussumers wonnen twee keer van Hoofddorp Pioniers, het derde duel werd pas op het laatste moment verloren. 

Na een sterke start afgelopen donderdag zette HCAW afgelopen weekend goed door. Zaterdag speelde HCAW wederom sterk. HCAW-werper Kaj Timmermans kon de slagploeg van de tegenstander acht slagbeurten lang het zwijgen opleggen. HCAW scoorde zelf wel twee punten en stond lang op voorsprong. Nadat Timmermans vervangen werd door Sedley Karel kon Hoofddorp Pioniers terugkomen. De ploeg kwam op voorsprong en pakte daarmee de zege: 4-2.  

Een dag later herstelde HCAW goed. HCAW kwam tot drie keer toe op een voorsprong te staan, maar Hoofddorp Pioniers kwam steeds weer terug. Dat maakte het duel erg spannend. Er moest een verlenging aan te pas komen. Nu kwamen de Bussumers weer op voorsprong, maar bleef deze wel staan: 3-5. 

HCAW staat na het eerste weekend op 4 punten en staat op een derde plaats. 

Opvallend aan de kant van HCAW was de afgelopen weekend de rentree van ex-profhonkballer Rachid Engelhardt. De HCAW'er keerde terug van Baltimore Orioles, waar hij een paar jaar profhonkbal speelde maar onlangs werd ontslagen. 

Uit de krant