Afbeelding

Helft van bestuur voetbalclub SDO afgetreden

Sport

BUSSUM - De helft van het bestuur van voetbalclub SDO treedt af. Dat maakt de voetbalclub vandaag bekend. Het gaat naast SDO-voorzitter Ron Peffer om bestuursleden Yvonne Fokker en Leo Weidenaar. 

Het vertrek van de bestuursleden heeft te maken met een verschil van inzicht binnen het bestuur over hoe de prestatieve teams van de club de komende jaren zouden moeten groeien. De vertrekkende bestuursleden kunnen zich daar niet in vinden, tegenvoorstellen en tegenargumenten hebben niet kunnen leiden tot een oplossing. Over welk punt er precies gediscussieerd wordt, is niet bekend. 

SDO betreurt vertrek
SDO laat weten het vertrek van de bestuursleden te betreuren. "We hadden graag als voltallig bestuur de rit tot het einde afgemaakt en deelgenoot van het 100-jarig jubileum willen zijn. Maar de standpunten van de verschillende bestuursleden liggen te ver uit elkaar en zijn onoverkomelijk", zo laat de club weten. 

SDO zal nu dus op zoek moeten naar andere bestuursleden. Voor halverwege volgende maand staat een algemene ledenvergadering gepland. Tot die tijd nemen de achtergebleven bestuursleden de taken nog waar. 

Uit de krant