SDO knokt, maar komt tekort tegen Woezik

BUSSUM - De tegenstander was afgelopen weekend een maatje te groot voor de voetballers van SDO. De Bussumse hoofdklasser kon geen potten breken tegen het sterke Woezik en verloor terecht met 0-4.

SDO startte nog wel sterk. De Bussumers waren volop aan het aanvallen, maar het ontbrak aan de kracht om ook te kunnen scoren. Eerst stond SDO-speler Roy van Essen alleen voor de keeper, maar het schot van de Bussumer leverde geen treffer op. Vlak daarna volgden nog kansjes voor Rick van der Velden, eveneens zonder succes.

De tegenstander bleek een stuk meer slagkracht te hebben. Nog voor rust kwam de ploeg op 0-2 te staan. Daar kwam nog eens bovenop dat SDO na een half uur spelen al met een ondertal verder moest voetballen na een dubieuze rode kaart voor Gerrit Sneijders.

Na de rust bleef SDO knokken voor wat het waard was. Er werd nog aanvallender gespeeld en er kwamen een paar goede kansen, maar het harde werken van SDO bleef onbeloond. De tegenstander scoorde nog twee keer. SDO leek ook een doelpunt te kunnen maken, maar dat werd afgekeurd.

SDO staat na afgelopen weekend op een twaalfde plaats.