Afbeelding
Foto: De Feesterie
Video

Groot deel carnavalsomzet De Feesterie gestolen

Politie

BUSSUM - Feestwinkel De Feesterie aan de Havenstraat is afgelopen zaterdag bestolen van een groot deel van de carnavalsomzet. 

De zaak werd bestolen door een man en een vrouw. Het tweetal kon toeslaan toen de vrouw het personeel afleidde. De man kon vervolgens de kassa voor een deel leegroven. "Dat hebben ze echt heel geraffineerd gedaan. Het ging razendsnel", vertelt Jerry de Groot van De Feesterie. "Onze medewerkster probeerde de dader te goeder trouw te helpen door een briefje van vijftig euro om te wisselen. Voor ze het ook maar zelf wist, waren we bestolen."

De Feesterie vooral heel erg kwaad
De Feesterie laat weten vooral erg kwaad te zijn. "We werken hier heel erg hard voor. En buiten dat is het gewoon heel erg vervelend. Normaal gesproken romen we ons geld meteen af, maar het was zaterdag zo druk", vertelt De Groot. 

De zaak roept mensen die meer weten of de personen op de foto's herkennen op contact te zoeken. De Feesterie heeft maandag aangifte gedaan. 

Waarschijnlijk niet de enige
De Feesterie is waarschijnlijk niet de enige winkel die het slachtoffer is geworden van het criminele tweetal. L'Affetto aan de Huizerweg laat weten ook bezoek te hebben gehad van het tweetal. Daar konden de twee echter geen geld stelen. 

Uit de krant