In een woning aan de Sparren werd de man vorige week opgepakt.
In een woning aan de Sparren werd de man vorige week opgepakt. Foto: Bob Awick

Aangehouden man De Sparren weer vrij, vrouw wordt nog gezocht

Politie

BUSSUM - De man die afgelopen week werd aangehouden na een conflict aan De Sparren is weer vrij. Toch wordt er nog volop onderzoek gedaan naar de zaak. 

De man, een Bussumer, werd door een arrestatieteam aangehouden. De kwestie begon vorige week woensdag rond 14.30 uur. Na een conflict bij een tankstation aan de Brinklaan tussen de man en vrouw enerzijds en de 51-jarige Bussumer anderzijds zou de vrouw op de Bussumer zijn ingereden. Het slachtoffer had voordat de vrouw op hem inreed al gezien dat de man een woning aan De Sparren in was gegaan.

De Bussumer schakelde na dit incident de politie in. Omdat er een indicatie was dat de bewoner mogelijk een vuurwapen zou hebben, werd de omgeving uit veiligheidsoverwegingen de omgeving afgezet. Na verloop van tijd kwam de man zelf de woning uit en werd hij aangehouden. In de woning was dus geen vuurwapen, maar wel onder andere steekwapens. De politie is de zaak aan het uitzoeken, aldus de woordvoerder. Tegen de aangehouden man is een proces verbaal opgemaakt. 

Vrouw nog spoorloos
Naar de vrouw die bij het conflict betrokken was, wordt nog altijd gezocht. Van haar ontbreekt nog elk spoor.  

Uit de krant