Marjolein Keuning is gedreven; ze wil zoveel mogelijk steun voor het epilepsiefonds.
Marjolein Keuning is gedreven; ze wil zoveel mogelijk steun voor het epilepsiefonds. Foto: Bob Awick

Bussumse Marjolein zoekt stemmen voor het Epilepsiefonds

Algemeen

BUSSUM - Haar dochter Annelijn had epilepsie en dus weet Marjolein Keuning alles van de ziekte. Nu zoekt ze online stemmen om het epilepsiefonds aan 10.000 euro te helpen.

Marjolein Keuning wil niets liever dan zoveel mogelijk online stemmers voor de actie 'Warm Hart' van de NCRV voor het Epilepsiefonds. Keuning is de actie op eigen initiatief begonnen. Ze doet van alles voor het epilepsiefonds, want zonder dit fonds had het leven van haar en haar gezin er heel anders uitgezien.

Ze vertelt dat ze veel steun heeft mogen ontvangen van het fonds. Zo kon dankzij het Epilepsiefonds hun dochter Annelijn naar onderwijs speciaal voor kinderen met epilepsie. Daar op die school is ze enorm opgebloeid. "Dat kunnen wij ieder kind met epilepsie aanraden," aldus Marjolein. "Ik vraag maar een paar minuten tijd van iedereen. Je hoeft niet lid te worden van de NCRV of wat dan ook. Alleen aanklikken en klaar."

Stemmen op het epilepsiefonds kan via de website van de NCRV. Deze omroep heeft geld voor de drie doelen met de meeste stemmen klaarliggen.

Uit de krant