Afbeelding
Foto: Bob Awick

Play-offs naderen voor honkballers HCAW

Sport

BUSSUM - De kans wordt met de week groter dat HCAW over enkele weken na jaren wachten weer mee mag doen aan de play-offs. De Bussumse honkbalhoofdklasser deed afgelopen weekend goede zaken met zeges tegen Pickles UVV. Donderdagavond werd het 7-7, zaterdag werd het 1-0 en zondag won HCAW met 7-11.

Het duel van afgelopen donderdag was tot de laatste seconde spannend, geen van de teams kon echt weglopen. Zaterdag had HCAW aan een homerun voldoende om de Utrechters te verslaan. Een dag later was het wederom erg spannend. HCAW kwam al snel tegen een achterstand aan, maar HCAW rechtte de rug en won alsnog. 

HCAW loopt verder weg van concurrent
Met de punten van afgelopen weekend klom HCAW op naar de tweede plaats van het klassement. Dat klassement geeft echter nog een vertekend beeld omdat koploper L&D Amsterdam Pirates en Curaçao Neptunus vanwege Europa Cup-verplichtingen niet in actie kwamen, Hoofddorp Pioniers was vrij. HCAW kon wel verder uitlopen op concurrent DSS. 

Komend weekend speelt HCAW tegen concurrent DSS. Dan kan de ploeg een grotere voorsprong nemen op de concurrent. Zowel donderdag als zondag wordt er gespeeld op de Bussumse heuvel, zaterdag vertrekt HCAW naar Haarlem. 

Uit de krant