Afbeelding
Foto: Yvette Geerts

Bouw complex hockeyclub volgend jaar zomer

Sport

BUSSUM - Als alles volgens plan verloopt kan hockeyclub Gooische volgend jaar zomer van start gaan met de grootscheepse verbouw van het hockeycomplex. Dat laat de hockeyclub aan de leden weten. 

Er wordt al enkele jaren gesproken over de bouw van een veel moderner clubgebouw en het vervangen van enkele hockeyvelden. De club zou daarmee weer voldoen aan alle moderne standaarden van de hockeywereld. 

De hockeyclub heeft het afgelopen jaar heel veel moeten regelen voor de start van de bouw. Er moest veel geregeld en gepraat worden met betrokkenen als Natuurmonumenten, het waterschap, de provincie Noord-Holland en de gemeente. De club heeft de meeste zaken nu geregeld, alleen de gemeente moet nog met laatste zaken akkoord gaan. 

De hockeyclub verwacht dus volgend jaar zomer te kunnen gaan bouwen. Dan worden eerst de twee hockeyvelden aangepakt, wordt het oude clubgebouw gesloopt en wordt de kelderbak voor het andere clubgebouw aangelegd. De velden worden nog voorafgaand aan het hockeyjaar opgeleverd, het clubgebouw volgt dan rond maart 2019. 

Uit de krant