Afbeelding

Werkzaamheden Franse Kampweg van start

Buurt / wijk

HILVERSUM - Er wordt vanaf vandaag twee weken gewerkt aan de Franse Kampweg. Dat betekent dat de weg twee weken lang voor een deel wordt afgesloten voor het verkeer. 

Er wordt gewerkt aan de eerste fase van de grote onderhoudsbeurt van de Franse Kampweg. De weg staat naast onderhoud een metamorfose te wachten. De tussenberm van de oversteekplaatsen worden verbreed en de weg wordt een stukje opgeschoven, zodat er meer plek komt voor overstekende fietsers. 

Twee weken over een andere route
De weg wordt vanwege het werk afgesloten tussen de Naarderweg (N524) en de rotonde aan de Nieuwe 's-Gravelandseweg. Dat gebeurt vanaf vanavond acht uur tot maandag 20 februari om 5.00 uur.

De afgesloten weg zorgt ervoor dat verkeer over andere routes moet. Verkeer vanaf Weesp naar Bussum wordt na de Vechtbrug over de N523 (Nederhorst Den Berg) en de N201 (Kortenhoef) gestuurd. Vervolgens wordt het langs de Geert van Mesdagweg, de Bussumergrindweg en de Insulindelaan naar de N524 en de A1 gestuurd. Verkeer vanaf Bussum naar Weesp kan dezelfde route nemen, maar dan andersom. 

Uit de krant