Afbeelding

Meerdere keuzes voor verbeteren tweede deel Franse Kampweg (N236)

Buurt / wijk

BUSSUM - Er wordt achter de schermen nog gekeken hoe het tweede deel van de Franse Kampweg (N236) volgend jaar vormgegeven gaat worden. De planmakers hebben nog meerdere keuzes. 

Er wordt gewerkt aan plannen voor het deel van de Franse Kampweg vanaf de rotonde aan de Hilversumse Meentweg tot aan de rotonde aan de Nieuwe 's-Gravelandseweg. De weg moet verbetert worden. 

Meerdere maatregelen
De planmakers praten nu over welke maatregelen er genomen gaan worden. Er wordt onder meer gesproken over een systeem met verkeerslichten om de oversteek voor fietsers ter hoogte van de Shell veiliger te maken. Er wordt gedacht aan het afsluiten van de Melkmeent voor autoverkeer. Daarnaast wordt er nagedacht over een rotonde voor de inrit van de Hocras en de Gamma. De provincie heeft schetsen gemaakt en besproken met alle betrokkenen. Er wordt nu verder gekeken welke maatregelen er exact genomen gaan worden. 

Het werk aan het tweede deel van de Franse Kampweg staat gepland voor later volgend jaar. Wanneer het werk echt gaat starten moet nog bekend worden. Er gaat eerst gewerkt worden aan een ander deel van de weg, tussen de Naarderweg (N524) en de Nieuwe 's-Gravelandseweg. Dat werk start februari volgend jaar.

Uit de krant