Afbeelding

Bussumse Joyce Keijman ontvangt koninklijke onderscheiding

Algemeen

BUSSUM - Vrijwilliger Joyce Keijman-Boerebach is zaterdag op de velden van Allen Weerbaar verrast met een koninklijke onderscheiding.

Keijman werd door burgemeester Albertine van Vliet-Kuiper toegesproken en bedankt voor haar inzet voor de club. Op de dag werd ook het traditionele Wim Keijman-toernooi gespeeld, een gezelligheidstoernooi, vernoemd naar de echtgenoot van Keijman die een aantal jaar geleden overleden is. Wim was erelid bij de club en ook Joyce is al jaren actief bij Allen Weerbaar.

Joyce Keijman vierde haar afscheidsfeestje bij de vereniging omdat ze nu, op 65-jarige leeftijd, vindt dat het stokje doorgegeven kan worden. Keijman werd door de burgemeester een 'supervrijwilliger' genoemd. Joyce Keijman was niet alleen bij Allen Weerbaar actief, ook andere verenigingen konden een beroep op haar doen. Zoals drum- en showband Vijos, dat voor optredens, repetities en taptoes gebruikmaakt van de velden van AW. Uiteraard was Joyce de contactpersoon, zoals ze dat ook is voor de jaarlijkse Bussumse avondvierdaagse of de feesten van Carnavalsvereniging De Erwtenschieters en voor het LOM-scholentoernooi. 

Uit de krant