Geen feest voor hockeysters

BUSSUM - Geen tweede feestje voor hockeyclub Gooische afgelopen weekend. De Bussumse hockeysters konden het huzarenstukje van het herenteam, dat een week eerder wel promoveerde naar de Overgangsklasse, geen vervolg geven. De hockeysters werden zowel woensdag als zaterdag verslagen door Leonidas.

Zaterdag moesten de Bussumers het wederom doen met een nederlaag. Ook nu bleken de Rotterdammers een stuk sterker dan de Bussumers. Voor rust waren de teams nog wel aan elkaar gewaagd, vlak na rust sloeg de tegenstander meteen hard toe en toonde het aan waar de krachten lagen. Met twee snelle doelpunten werden Gooische op een 3-0 achterstand gezet, waarmee het duel gespeeld was.

De Bussumse dames dropen na afloop van het tweede duel teleurgesteld af. Het was goed te merken dat het team op veel meer had gehoopt dan de teleurstellende resultaten.