Afbeelding

HCAW: beste start van laatste jaren

Sport

BUSSUM - Slechts twee tegenstanders achter de rug, maar HCAW kent nu al haar beste start van de afgelopen jaren. De Bussumse honkbalhoofdklasser startte een week geleden sterk aan het honkbaljaar, afgelopen weekend kende de start een goed vervolg: het sterke UVV werd twee keer aan de kant gezet. HCAW won donderdag (4-2) en zaterdag (9-5), zondag (11-2) werd er geflatteerd verloren.

HCAW bewees afgelopen week wederom dat het erg gewaagd was aan een van de sterkste ploegen van het klassement. Afgelopen donderdag was het lang spannend tussen de twee teams. HCAW kwam al vroeg op achterstand te staan, maar rechtte daarna de rug. Na acht slagbeurten konden de Bussumers knap terugkomen en werd er alsnog gewonnen van UVV.

Twee dagen later sloeg HCAW wederom pas laat toe. De Bussumse honkballers kwamen nu al snel op een voorsprong te staan, maar de marge was zo krap dat het duel lang spannend bleef. Weer na acht slagbeurten sloeg HCAW toe: zonder al te veel problemen konden de Bussumers weglopen tot 9-2. UVV kon op het laatste moment nog terugkomen tot 9-5, maar de Bussumse voorsprong bleef staan. 

Het laatste duel tegen UVV leverde HCAW geen zege op, maar daar hadden de Bussumers wel weer kans op. Na zes hele slagbeurten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord. Het duel bleek echter te lang voor HCAW: UVV kon de laatste 3 beurten aan slag nog een hele reeks punten scoren, waardoor HCAW geflatteerd verloor.

HCAW staat na afgelopen weekend op plaats 4 van het klassement. 

Uit de krant