Afbeelding

Hockeyclub Gooische trekt oude bekende als coach aan

Sport

BUSSUM - Hockeyclub Gooische heeft een oude bekende aangetrokken als coach voor het eerste herenteam vanaf volgend hockeyjaar: Reinoud Wolff gaat voor de Bussumse club aan de slag. Dat maakt de hockeyclub vandaag bekend. 

De geboren Bussumer hockeyde jarenlang voor Gooische en zette er zijn eerste stappen als hockeycoach. De afgelopen jaren was Wolff achtereenvolgens coach van de mannen van Hurley, Bloemendaal, Kampong en Rotterdam en werd met Bloemendaal en Rotterdam zelfs landskampioen. 

Wolff: prachtige sportieve uitdaging
Wolff staat te popelen om weer aan de slag te gaan als coach van de Bussumse hockeyclub. "Na tientallen jaren overal in het land werkzaam te zijn geweest, is het heerlijk om eens dicht bij huis een prachtige sportieve uitdaging aan te gaan", vertelt de coach. 

Gooische: voor spelers fantastische ervaring
Goooische is erg blij met de komst van Wolff. "De aanstelling van Reinoud sluit naadloos aan bij onze hockey-ambitie om zo veel mogelijk gebruik te maken van kennis en kunde en het netwerk dat binnen onze club beschikbaar is. Daarnaast is het voor de spelersgroep natuurlijk een fantastische ervaring om opnieuw door een zwaargewicht binnen de hockeysport begeleid te worden. We spelen nu voor het tweede jaar in de Overgangsklasse. Komend seizoen richten we ons op een stabiele plek in deze league", zegt bestuurder Daan Brenninkmeijer.

Uit de krant