Afbeelding

Gemeentebestuur en collegeprogramma Gooise Meren gepresenteerd

Politiek

GOOISE MEREN - Gooise Meren heeft het kersverse gemeentebestuur en collegeprogramma gepresenteerd. Dat gebeurde vanmorgen op het gemeentehuis. 

Het gemeentebestuur wordt de komende twee jaar gevormd door 5 wethouders. Het gaat hoe dan ook om Miriam van Meerten (VVD), Hendrik Boland (D66), Marleen Sanderse (CDA) en Gerben Struik (GroenLinks). Er wordt later dus nog een wethouder aan het gezelschap toegevoegd. Dat wordt hoe dan ook een VVD'er, maar de naam van deze wethouder moet nog bekend worden. Verwacht wordt dat dat na de kerstdagen gebeurt. 

Collegeprogramma: 'Verbonden in verscheidenheid'
Het collegeprogramma voor de komende twee jaar heeft de titel 'Verbonden in verscheidenheid' gekregen. Het gemeentebestuur gaat de gemeente Gooise Meren de komende twee jaar verder opbouwen. "We werken aan een aantrekkelijke woonomgeving met een hoog voorzieningenniveau, waarbij de identiteit en eigenheid van de kernen in het grotere geheel behouden blijven", spraken de wethouders vanmorgen. Ze hopen de komende twee jaar te bouwen aan een goede toekomst voor de gemeente. 

Uit de krant