Afbeelding

Voetbalclubs van start met reeks bekerduels

Sport

BUSSUM - Voor SDO, BFC en Allen Weerbaar starten vandaag en morgen de eerste bekerduels. De Bussumse voetbalclubs spelen komende week 3 duels en zullen daarmee proberen de volgende ronde te halen. 

Voor hoofdklasser SDO start de beker met een treffen tegen Purmersteijn. Drie dagen later wacht Zuidvogels en volgende week zaterdag spelen de Bussumers tegen Huizen. SDO moet eerste of tweede worden om de volgende ronde van de beker te halen. 

BFC moet eerste worden
BFC start de reeks bekerduels vandaag met een treffen tegen het Lelystadse Batavia '90. Twee dagen later speelt de Bussumse club tegen EDO, volgende week zondag wacht SC Muiden. BFC moet eerste worden om de volgende ronde te halen. 

Kansen voor Allen Weerbaar
Het afgelopen jaar fors versterkte Allen Weerbaar gaat vandaag van start met een duel tegen HMS. Daarna staan nog duels tegen Cobu Boys en Achterveld op het programma. Net als BFC moet ook Allen Weerbaar eerste worden van de poule om de volgende ronde van de beker te halen. Allen Weerbaar kent een veel sterkere spelersgroep dan een jaar geleden en heeft daarmee goede kansen op het halen van de volgende ronde. 

Uit de krant