Afbeelding

BFC'er Herman Anderson (71) overleden

Algemeen

BUSSUM - Eén van de meest trouwe BFC'ers, Herman Anderson (71), is vlak voor het weekend overleden. Dat maakt de Bussumse voetbalclub vandaag bekend.   

De BFC'er was de afgelopen 35 jaar van grote waarde voor de Bussumse voetbalclub. Anderson was onder meer jarenlang één van de bestuursleden van de voetbalclub en regelde van alles: van het onderhouden van het ledenbestand en het afhandelen van tuchtzaken. Anderson was elke dag op het sportpark. Twee jaar geleden, toen Anderson een stapje terug deed, vernoemde BFC z'n werkkamer naar hem: de Herman Andersonkamer. 

Veel dank voor werk Anderson
Voor al z'n werk voor de Bussumse voetbalclub werd Anderson toegevoegd aan het selecte groepje ereleden van BFC. De KNVB eerde de BFC'er met een Gouden Speld. Daarnaast kreeg Anderson een Koninklijke onderscheiding. 

BFC reageert verslagen
BFC reageert verslagen op het wegvallen van Anderson. De voetbalclub laat weten Anderson te bedanken voor al z'n belangeloze werk voor de club de afgelopen jaren. "Zonder Herman Anderson was BFC niet geweest wat het nu is", zo laat het bestuur weten. 

Uit de krant