Afbeelding

HCAW komt tekort voor punten

Sport

BUSSUM - Geen punten afgelopen weekend voor HCAW. De Bussumse honkballers konden tot 3 keer toe geen punten breken tegen het sterkere Vaessen Pioniers. De Bussumers verloren zowel donderdag (4-1), zaterdag (1-7) als zondag (7-1).

Donderdag had HCAW lang kansen op een goed resultaat. De twee teams bleken aan elkaar gewaagd. Het duurde lang voordat er punten gescoord werden. Vaessen Pioniers had echter slechts aan één slagreeks voldoende om vervolgens afstand te nemen van HCAW. Een homerun was voldoende voor 3 Hoofddorpse punten: 4-1.

Zaterdag was het voor HCAW al snel gedaan met de pret. Al vlak na de start van het duel kon Vaessen Pioniers afstand nemen van HCAW. Het stond meteen 0-4 voor de Hoofddorpers. HCAW kon vervolgens geen ommekeer forceren. Een dag later kwam HCAW eveneens veel tekort. De Bussumers konden maar één punt scoren, de tegenstander maakte er zeven. 

Komend weekend
HCAW treft komend weekend promovendus DSS, de laatste tegenstander van de eerste helft van de competitie. Donderdag en zaterdag staan de twee ploegen op de Bussumse heuvel, zondag gaat HCAW naar Haarlem. 

Uit de krant