Afbeelding

Bussums waterpoloteam onder de 13 kampioen

Sport

BUSSUM - Het gemengde waterpoloteam onder de 13 jaar van De Otters het Gooi zijn onlangs kampioen geworden.

De competitie voor de DG1 bleef spannend tot de laatste minuut. Amber, Perry, Tom, Gijs, Stef, Mees, Oscar, Esmee en Job moesten, onder de bezielende leiding van trainer Marcel, de laatste thuiswedstrijd winnen om het kampioenschap in de wacht te slepen. De afgelopen maanden was het een bloedstollende nek-aan-nekrace met de Duinkikkers uit Soest en De Vuursche uit Baarn. De koppositie wisselde per week na iedere wedstrijd en alle teams hadden tot het laatst de mogelijkheid om de felbegeerde titel te grijpen.

Door de wedstrijd tegen AZ&PC - de Amer (Amersfoort) met een overtuigende 8-1 te winnen gaan De Otters onder de 13 jaar uit Bussum er met de titel vandoor. In een sportieve competitie waarin zelfs de Duinkikkers met heuse (kinder)champagne de kampioenen kwamen feliciteren hielden de Otters het hoofd koel en konden zij de overwinning veiligstellen.

Het is dit seizoen het tweede team van de Otters het Gooi dat kampioen wordt. Onlangs werden de mini-otters van onder de 9 jaar ook al kampioen. 
 

Uit de krant