Afbeelding

Verkeersoverlast door werk aan A1

Algemeen

BUSSUM - Automobilisten op de A1 moeten vanaf aanstaande vrijdag zes weekenden rekening houden met verkeersoverlast. Rijkswaterstaat is dan aan de slag met de snelweg op het stuk tussen knooppunt Muiderberg en Naarden. Het werk maakt deel uit van de weguitbreiding op het traject Schiphol-Amsterdam-Almere.

Vanwege werk aan het viaduct over de Naardertrekvaart is de A1 richting Amersfoort drie weekenden helemaal afgesloten vanaf knooppunt Muiderberg tot en met de afrit Naarden-Vesting. Het verkeer wordt omgeleid. Volgens RWS moet verkeer rekening houden met ongeveer twintig minuten extra reistijd. In de richting Amsterdam zijn vier weekenden minder rijstroken beschikbaar.

De laatste drie weekenden is de A1 in de richting van Amsterdam afgesloten. Alle werkzaamheden vinden plaats tussen vrijdagavond 21.00 of 22.00 uur en maandagochtend 5.00 uur.

Omleiding
Verkeer vanuit Amsterdam met bestemming het Gooi wordt vanaf knooppunt Muiderberg omgeleid via de A6 en de A27. Lokaal verkeer richting Naarden wordt omgeleid door middel van gele borden.

Uit de krant