Afbeelding
Advertorial

In 2015 uw bedrijf naar de cloud 2.0?

Algemeen

Steeds meer bedrijven stappen over naar bedrijfssoftware in de cloud. De afgelopen jaren is de populariteit van online software enorm toegenomen. Wat kan de cloud voor u betekenen?

De voordelen van bedrijfssoftware in de cloud:

  • Altijd online, altijd up-to-date en overal ter wereld bereikbaar
  • Gegevens veilig en continue geback-upt
  • Beschikbaar op alle apparaten: mobiel, tablet, laptop, desktop
  • Abonnement dagelijks aan te passen: de cloud groeit met u mee
  • 30 dagen gratis uitproberen en gratis overstapservice
  • Vanaf enkele euro's per maand

Offective is een bedrijf dat het maximale uit de mogelijkheden van de cloud haalt en is een van de meest vernieuwende partijen op de Nederlandse markt. Zo kunt u binnen enkele seconden aan de slag met een zelf samen te stellen pakket van functionaliteiten via www.offective.nl.
 
In de cloud, maar toch bij u om de hoek
Offective is lokaal. Wat is er makkelijker dan met vragen terecht kunnen bij een adviseur in de buurt en zelfs even binnen te lopen. Dat kan bij Offective. Offective werkt met een netwerk van accountants en administratiekantoren. Ook bij u zit een administratiekantoor in de buurt dat Offective gebruikt, daarnaast is er altijd nog de goed bereikbare helpdesk.

Alles-in-één
In tegenstellig tot veel andere cloudoplossingen onderscheidt Offective zich door het alles-in-éénprincipe. U wilt de gegevens van uw klant op één plaats en niet versnipperd over meerdere verschillende systemen. Door de alles-in-éénoplossingen van Offective worden volledige ketenprocessen ondersteund.

Een voorbeeld hiervan is het verkoopproces. Offective integreert dit in één gestroomlijnd proces zodat alles maar één keer opgevoerd hoeft te worden. Offective bevat onder andere de volgende modules: Boekhouding, Relatiebeheer, Facturatie, Producten & Voorraad, Verkoop, Projecten, Uren, Personeel (incl. verlof/verzuim en declaraties), Taakmanagement. Dit alles kan voor 30 dagen gratis uitgeprobeerd worden en instappen kan al vanaf € 1,80 per maand.

Eenvoudig en gebruikersvriendelijk
Offective neemt haar gebruikers zo veel mogelijk werk uit handen. Zo heeft Offective koppelingen met de belangrijkste banken en de belastingdienst en kunt u eenvoudig automatisch elektronisch factureren, incasseren, uitbetalen enzovoorts. Het pakket is geschikt voor iedere gebruiker, ook de gebruikers zonder ervaring met online bedrijfssoftware. Daarvoor gaat er veel aandacht naar het gebruikersgemak. Zo is onder andere recent Offective UX gelanceerd: deze versie biedt gebruikers eenvoudige en overzichtelijke dashboards waarmee alle functionaliteiten van de applicatie snel toegankelijk worden.

Gratis overstapservice
Overstappen is vandaag de dag heel eenvoudig. Zo heeft Offective een gratis overstapservice waarbij de helpdesk u ondersteunt om bestanden uit (de meeste) andere pakketten geïmporteerd te krijgen. Om hier gebruik van te maken vraagt u eerst een gratis proefaccount aan via de website van Offective en benadert u daarna de helpdesk voor de gratis overstapservice.

Over Offective
Offective is een Nederlands bedrijf met een primaire focus op de bedrijfssoftwaremarkt in Nederland en België en is daarbij een van de snelstgroeiende bedrijven in haar segment. Zo bereikte Offective in juni 2014 de 1000ste gebruiker en nog geen half jaar later de 2500ste registratie voor het Offective-product. Naast de toenemende populariteit van online cloudsoftware dankt het bedrijf zijn snelle groei aan een scherpe prijsstelling, het gebruikersgemak en de alles-in-éénpropositie.

De bedrijfssoftware van Offective stoelt op de laatste technieken op het gebied van softwareontwikkeling. In plaats van geprogrammeerd is de software van Offective visueel getekend met behulp van Mendix. Dit gaat razendsnel en daardoor zien gebruikers van Offective hun suggesties en ideeën vaak binnen enkele dagen verwezenlijkt.

Uit de krant