Brederodes geeft voetballers BFC enorm pak slaag

BUSSUM - Het leek de laatste weken weer goed te gaan, maar BFC heeft afgelopen weekend weer een nederlaag geleden. De Bussumse derdeklasser kreeg een enorm pak slaag van Brederodes: 2-7.

BFC begon nog goed, maar zag al snel dat Brederodes het meest aan de bal was en al snel wat kansjes kon creëren. Met een paar scherpe tegenaanvallen zorgden BFC eerst ook nog voor gevaar, maar na een half uur spelen kwam Brederodes toch op voorsprong. Mede door wat foutjes van BFC stond het na de eerste helft al 0-2. Na rust begon BFC fel op jacht naar een tegentreffer. Er kwamen wel wat kansjes, maar doelpunten bleven achterwege. Na een uur kon Brederodes weer scoren en daarmee was het duel gespeeld. Brederodes kon een paar keer aanzetten en zette zo een afgetekende zege op het scorebord. BFC kon met twee doelpunten wat terugdoen, maar dat was onvoldoende om echt potten te kunnen breken.