Bussumse sport van het weekend

Nederlaag voor handballers BHC

Een nederlaag voor de handballers van BHC afgelopen weekend. De Bussumers verloren het eerste zaalduel van Omega: 18-24. De Bussumers proberen het wel tegen Omega en kregen ook wel een paar goede kansen, maar de tegenstander bleek over het algemeen net een stapje te sterk voor de Bussumers. Na rust kon Omega de zege zeker stellen en de eerste punten van het zaalhandbaljaar pakken. BHC moet daar nog even op wachten.

Handbalsters pakken punt

De handbalsters van BHC hebben afgelopen weekend een punt overgehouden aan het eerste duel van het zaalhandbaljaar. De Bussumse dames stapten tegen het Almeerder Havas met 12-12 van het veld.
De twee teams konden het duel lang spannend houden, maar kwamen tekort om elkaar te verslaan.

Zaalvoetballers delen punten

Een punt afgelopen weekend voor de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling. De Bussumse topklasser kwam tegen tegenstander Architectenburo Nieuweboer tot 3-3. De gehavende Bussumers startten goed en kwamen al snel op voorsprong na een hard schot van Leroy Oehlers. Het feestje was echter van korte duur. Na een goede counter kwam de tegenstander alweer terug. De zaalvoetballers bleven voor rust echter sterk. Met een paar goede aanvallen bleef de ploeg voor gevaar zorgen. Voor rust stond de ploeg alweer op voorsprong door een goede goal van Rick van der Velden. Na de rust bleef het duel spannend. De tegenstander van de Bussumers kon weer terugkomen en dat gaf de ploeg zo veel kracht dat het meer druk kon gaan zetten. ZVV Jos Geerling probeerde wat terug te doen, maar zag de tegenstander op 2-3 komen. De Bussumers konden toch nog tot 3-3 komen door een goal van Leroy Oehlers. Het punt was na afloop voor de twee ploegen terecht te noemen.