Afbeelding

Geen punten voor zaalvoetballers

Sport

BUSSUM - Een lange boottocht naar Texel heeft de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling geen punten opgeleverd. De Bussumse zaalvoetbaltopklasser werd met 6-2 verslagen door Texel'94 en zakte daardoor terug naar de subtop.

De Bussumers hadden geen antwoord op het felle en snelle spel van de tegenstander. Het duurde wel even voordat Texel'94 de score kon openen. Voor rust bleef de schade voor de Bussumse zaalvoetballers dan ook beperkt; slechts één keer moest de sterk keepende doelman Emile van Delft een goal toestaan. De Bussumers hadden voor rust nog kans op een tegentreffer, maar een schot van Daan Stroomberg belande op de lat.

Na rust kon Texel '94 toeslaan toen ZVV Jos Geerling even met een ondertap speelde na een wat makkelijke gegeven gele kaart. De Bussumers kregen een goal om de oren en dat bleek de genadeklap. Slechts enkele momenten later stond het 4-0 en was het duel gespeeld. ZVV Jos Geerling redde de eer met doelpunten van Desley Groenewegen en Martijn Hendriks, maar dat was onvoldoende voor een ommekeer.

Uit de krant