Afbeelding

Hockeyers op koers na zege

Sport

BUSSUM - Het gaat goed met de hockeyvrouwen van Gooische. Na een wat stroeve start staan de Bussumers nu op een knappe derde plaats met een achterstand van slechts 3 punten op de koploper. Afgelopen weekend werd er met 2-0 gewonnen van Houten en klom de Bussumse ploeg een paar plekken.

Hockeyend was er amper gevaar voor de Bussumse ploeg. Het spel was naar behoren en al snel stond er een afgetekende voorsprong op het scorebord door doelpunten van Bente Scholten en Doortje Hoogsteen. Dat was ook terecht te noemen. De Bussumers vergaten vervolgens echter door te zetten en de voorsprong te vergroten. Het geluk was dat Houten er amper wat tegenover kon stellen en de Bussumse voorsprong op het scorebord bleef staan. Daardoor was de zege zeker.

Knappe zege hockeyers
De Bussumse hockeyers hebben weer 3 puntjes gepakt op jacht naar klassebehoud. De kersverse overgangsklasser boekte afgelopen weekend een zege op nummer laatst Oss: 1-3.

De hockeyers speelden sterk, maar moesten even op gang komen. Dat had tot gevolg dat Oss nog wel verrassend op voorsprong kon komen. Daarna bleken de Bussumers sterker. Vooral na rust speelde de ploeg een tandje sneller en daar bleek Oss amper tegen opgewassen. De Bussumers maakten een paar knappe goals. De doelpunten werden gemaakt door Graeme Bruyn, Gregor Destree en Thomas van Breen. Na de goals kreeg de ploeg meer kansen, maar doelpunten bleven achterwege.

Uit de krant