Afbeelding

Neersteken had Bussumer fataal kunnen worden

Algemeen

BUSSUM - Het slachtoffer van de steekpartij op de Kapelstraat afgelopen weekend, heeft enorm veel geluk gehad. "Het had fataal kunnen aflopen", stelt z'n broer. 

De Bussumer werd zaterdag neergestoken door een plaatsgenoot en raakte zwaargewond. De broer van het slachtoffer reageert erg geschrokken. "M'n broer was in jaren niet uit geweest. Zaterdag besloot hij samen met mijn schoonzus en een vriend gezellig een drankje te drinken bij Inn The Mood. De dader begon m'n broer uit te dagen en kreeg een klap. Hij besloot het te negeren en het café in te gaan. Toen ze naar buiten liepen richting de Kapelstraat kwam daar uit het niets deze man die mijn broer aanviel. Ze begrepen er niets van. Er was geen enkele aanleiding."

Het slachtoffer werd fors toegetakeld. "Hij werd meerdere malen met een mes gestoken. Hij had een slagaderlijke bloeding en een ingeklapte en doorboorde long en er is zelfs een stuk van zijn oor afgebeten. Hij heeft enorm geluk gehad. Het had fataal kunnen aflopen", stelt de broer.

Er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht van het voorval. 

Lees verder in het BussumsNieuws

Uit de krant