Afbeelding

1 oktober: leuke WijnQuiz bij Henri Bloem!

zaterdag 1 oktober 2016 14:30

Wijneducatie Nederland en Wijnkoperij Henri Bloem slaan de handen ineen. Op zaterdagmiddag 1 oktober organiseren zij de leukste WijnQuiz van het jaar. In de sfeervolle wijnwinkel in Bussum kun je op een leuke manier je kennis testen van wijn en mooie prijzen winnen. Iedereen kan meedoen!

Voor wijnliefhebbers, wijnkenners en leken, maar vooral: voor iedereen die zijn of haar kennis wil testen van wijn. Samen met Wijnkoperij Henri Bloem verzorgt Wijneducatie Nederland de WijnQuiz. Op zaterdag 1 oktober a.s. start de eerste Quizronde om 14.30 uur en de tweede Quizronde is om 15.30 uur. Kom je wijnkennis testen, lekker proeven en leuke prijzen winnen.

Wijnkoperij Henri Bloem is een begrip in Bussum. Eigenaren Albert de Croon en Mark de Graaf delen de passie voor wijn en hebben al jaren een neus voor de lekkerste wijnen. De WijnQuiz wordt verzorgd door Caroline Cocheret de la Morinière van Wijneducatie Nederland. Een bevlogen wijndocent die vol passie beginnende én gevorderde wijnliefhebbers alles leert over wijn en de wondere wijnwereld. Kijk voor meer informatie over de verschillende leerzame én gezellige wijncursussen op: www.wijneducatienederland.nl.

Kom zaterdagmiddag 1 oktober naar Henri Bloem, Huizerweg 45-B in Bussum en doe mee met de leukste WijnQuiz van het jaar!