Afbeelding

Twee opstootjes op voetbalveld Allen Weerbaar

Algemeen

BUSSUM - Agenten hebben zondag twee keer moeten optreden voor een opstootje op het voetbalveld van Allen Weerbaar. Eén duel werd gestaakt toen een speler van Allen Weerbaar natrapte naar een tegenstander. Ook spelers van het eerste elftal van de club en de tegenstander kregen het zondag met elkaar aan de stok. 

's Ochtends trapte een speler van Allen Weerbaar een tegenstander tegen het achterhoofd, waardoor een opstootje ontstond. Het team stapte vervolgens van het veld. Het slachtoffer vertrok meteen naar het politiebureau, de dader wordt nog gezocht. 

Een paar uur later moesten de agenten wederom naar Allen Weerbaar. Na afloop van het duel van het eerste elftal was er een opstootje tussen de spelers van de twee teams. De agenten konden de boel snel sussen. Volgens één van de bestuursleden van Allen Weerbaar werd er al het hele duel veel over en weer geroepen. "De tegenstander kwam op 2-0 voorsprong en begon met provoceren; toen we vervolgens op 2-2 kwamen ontstond er weer een opstootje", zegt de bestuurder. Volgens de club hebben de aanvoerders van de twee teams elkaar na afloop gesproken en vrede gesloten. 

Uit de krant