Afbeelding

Programma Bussum Bridgehead 2012

Algemeen Bridgehead 2012

BUSSUM - Dit weekeinde is het, een tikkeltje later dan normaal, weer Bussum Bridgehead. Hier is het programma op hoofdlijnen:

Vrijdag 18 mei

12.00 tot 17.00 uur: Historisch kamp Bridgehead op Crailo geopend voor veteranen op vertoon van de veteranenpas, VIPS en schoolklassen op uitnodiging.

Zaterdag 19 mei

09.00 uur: Start Vrijheidstocht bij de ingang van Camp Bridgehead, vlak voor het voormalige AZC Crailo aan de Amersfoortsestraatweg 109.

15.30 -17.00 uur uur: Display van de voertuigen uit de Vrijheidstocht op het Raadhuisplein. Livemuziek met de Army Sisters en de Seaforth Highlanders of Holland Memorial Pipes and Drums.

Klik hier voor een beeldverslag...

Zondag 20 mei 

10.00 – 17.00 uur: Historisch kamp Bridgehead op Crailo (routebeschrijving) geopend voor het publiek. Toegangsprijs 3 euro per persoon, kinderen onder 12 jaar gratis.

Parkeren kan op het terrein van de voormalige Palmkazerne voor 1 euro per voertuig; de auto's worden daar bewaakt.

Op kamp Bridgehead zijn de hele dag displays en demonstraties. Diverse groepen verzorgen schijngevechten. Ook is er weer een grote openlucht-militariaruilbeurs.

Bijzonder dit jaar is een door veteranen gebouwd road block zoals Nederlandse Unifil VN-troepen die in Libanon hadden, bemand door echte Libanon-veteranen.

Klik hier voor foto's van Bridgehead 2012...

Uit de krant