Afbeelding

Opsporing Verzocht: Nu met overval op Krijco

Algemeen

BUSSUM - Voor de tweede keer in 1 week tijd een zaak uit Bussum in het AVRO-programma Opsporing Verzocht. Ditmaal gaat het om de overval op gokhal Krijco aan de Nieuwe 's Gravelandseweg. Hoeveel tips er zijn binnengekomen is nog niet bekend.

Donderdag 26 mei bedreigt een man twee medewerkers met een zilverkleurig pistool. Hij dwingt de vrouwelijke medewerker op de grond met zijn wapen. Omdat de kluis toevallig net openstaat, kan hij daar veel geld uithalen. Hij stopt het in een zwarte tas en maakt zich uit de voeten. De dader vlucht op een donkere scooter zonder nummerplaat over de Generaal de la Reijlaan.

Niet in Opsporing Verzocht, maar wel gebeurd: anderhalve maand later werd Krijco weer overvallen. Omdat het op nagenoeg dezelfde manier gebeurde en de dader wederom per donkere scooter vertrok, wordt een verband tussen de twee zaken bepaald niet uitgesloten.

Hieronder de uitzending van gisteravond. Even doorspoelen naar 31.10...

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Wie meer denkt te weten, getuige is geweest van de overval, of de dader heeft zien rijden wordt verzocht contact op te nemen met de politie op nummer 0900-8844. Via Meld Misdaad Anoniem kan ook: 0800-7000.

Uit de krant