Afbeelding

Gewapende overval op gokhal

Algemeen

BUSSUM – Gokhal Krijco aan de Nieuwe ’s Gravelandseweg is vanmorgen overvallen. Een onbekend geldbedrag werd daarbij buitgemaakt. Niemand raakte gewond.

Rond kwart voor tien kwam de overvaller met een zwarte helm op het pand binnen. Hij bedreigde twee aanwezige medewerkers met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld.

Hij ging er op een zwarte bromscooter vandoor via Generaal de la Reylaan richting de Franskampheide waar hij een gedeelte van zijn kleding achter liet op de parkeerplaats langs de Struikheideweg.. Een zoektocht van de politie, waarbij ook een helicopter werd ingezet, leverde niets op. Een onderzoek is ingesteld.

Signalement van de dader:

Man, tussen de 1.70 en 1.75 meter lang, normaal postuur, tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een rode jas met capuchon en donkerblauwe gympen. Hij reed op een zwarte bromscooter en droeg een zwarte helm.

Mensen die getuige zijn geweest en/of meer informatie hebben over deze overval wordt verzocht contact op te nemen met de politie Gooi en Vechtstreek via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Uit de krant